1 augustus, Just the two of us
 
Vanmorgen werd al snel duidelijk dat ook vandaag een terugkeer naar Zwolle er niet in zat. De wond ziet er goed uit maar nog niet goed genoeg. De kinderarts vermoedt dat Jeremy een ziekenhuisbacterie heeft opgelopen, niets ernstigs maar wel lastig. Dit moet hij gewoon uitzieken en is geen belemmering om naar huis te gaan.
Hij heeft zich vanmorgen eindelijk ontdaan van z'n 1 weekse baardje en ik heb hem geholpen met het wassen van zijn haar. Douchen mag helaas nog niet met deze wond.
 
Het was een lange dag. We proberen er zoveel mogelijk van te maken samen. We eten onze maaltijden gezellig samen op J's kamer en dele onze gezamenlijke hobby:
horrorfilms kijken, tja, we moeten hier toch wat. Ook zijn we samen even naar het restaurant geweest. Niet zo lang en in de rolstoel omdat Jeremy nog snel duizelig wordt als hij wat langer loopt.
 
De artsen en de verpleging zijn allemaal ontzettend vriendelijk en er wordt hier goed voor Jeremy gezorgd, maar hij is het zat en dat is aan alles te merken. Hij is bij vlagen erg down en dat maakt de situatie er niet makkelijker op. Het is lastig om hem te motiveren. Wel gaf hij vandaag aan erg blij te zijn met de stand zijn rug, het verschil is dan ook fenomenaal! En....hij heeft vandaag goed gegeten, dat werkt ook mee aan zijn herstel.
 
In de middag kwam Serva weer even langs met een peptalk en...een Playstation! Zelfs in het ziekenhuis ontkom ik er niet aan. Voor Jeremy even een leuke afleiding natuurlijk.
 
Morgenvroeg horen we weer op tijd hoe onze dag eruit zal zien. Hopelijk in de auto richting Zwolle...maar, wie zal het zeggen...voor nu is het nog even wij twee samen in Maastricht.
 

 

Tot morgen!