2 augustus, Goed nieuws!!
 
Vanmorgen was ik al weer vroeg wakker, hopend op een appje van Jeremy met goed nieuws. Helaas... dus heb ik rond 08.00 uur even met hem gebeld. "Ik heb goed nieuws mam, ik mag naar huis!" Echt!!!!??? Dat is super!
Snel douchen, in de kleren en richting Jeremy. Hij lag lekker relaxt op z'n bedje tv te kijken en ik kreeg een big smile toen ik binnenkwam. Een verpleger kwam de beoordeling van de orthopeed verder aan mij toelichten.
De orthopeed had de gazen van de wond bekeken en besloten deze niet meer open te maken. Ze zag geen tekenen meer van doorlekken. De wond hoeft pas a.s. maandag thuis verschoond te worden, tenzij de wond weer gaat lekken.
 
Snel een berichtje naar opa Kuiper en ome Dik. Ik ben naar het Ronald Mc Donaldhuis gegaan om de kamer op te ruimen en de koffers te pakken. Na het uitschrijven ben ik weer richting Jeremy gegaan. De kinderarts en orthopeed kwamen nog even gedag zeggen en Jeremy en ik hebben voor het personeel nog even een lekkere Limburgse vlaai gehaald om ze te bedanken voor de goede zorgen. Rond 12.45 werden we opgehaald. De verpleging had Jeremy uit voorzorg een oxicodon en paracetamol gegeven om de terugweg zo aangenaam mogelijk te laten verlopen. Jeremy zat voorin met een kussen in zijn rug. Hij gaf aan goed te zitten.
 
Onderweg zijn we eenmaal gestopt om te benen even te strekken, en daarna weer door. Toen we in Zwolle aankwamen heeft Jeremy kort nog even bij opa en oma Kuiper in de tuin gezeten. Toen konden we wel zien dat hij zich niet zo goed meer voelde. Oma heeft hem twee paracetamol gegeven en opa heeft ons thuisgebracht.
Thuis aangekomen was de boel mooi versierd om .Jeremy welkom te heetten en had tante Bianca een lekkere cake gebakken. Zo willen we wel vaker thuiskomen!!
 
Guido had al een tuinstoel voor Jeremy in de kamer gezet, dit op advies van het ziekenhuis. Dan ook maar 1 op z'n slaapkamer voor het gamen. We hadden hem een pizza beloofd dus die hebben we besteld, de pizza was zo op en geen buikpijn na de tijd. Guido is na het eten de andere kids en Amber op gaan halen bij opa en oma Volbeda.
Ik ben gauw de koffers uit gaan pakken en opruimen.
Marc en Ivonne, Sven en Romy kwamen nog even gezellig op bezoek. Daarna lekker met de beentjes op de bank.
Fijn om weer compleet te zijn en lekker thuis!
 
Jeremy ligt nu boven af en aan even gamen en rusten.
We geven hem voor het slapen nog even twee paracetamol en hopen dat hij lekker kan slapen in zijn eigen bed. 

 

Nogmaals bedankt voor jullie lieve berichtjes, kaartjes of welke manier van interesse dan ook! Ik zal in ieder geval a.s. maandag weer een update plaatsen over de wond of eerder indien er iets veranderd.