25 juli, Van de PICU naar de C-afdeling
 
Na een goede nacht van onze kant vanmorgen, na een lief berichtje van vriendin Natalie, meteen even gebeld met de PICU. Jeremy had ook een goeie nacht gehad, alleen wat dorst nog. Hij liep met het vochtgehalte wat achter maar dat zou goed komen met wat extra vocht. Gauw met de kids ontbijten, iPad bij opa en oma uit het huisje gevist en snel naar het UMC. Jeremy was helderder dan gisteren maar viel door het gebruik van de morfinepomp nog steeds vaak weg. Een verpleegster was bezig met het verwijderen van 1 van de vele infusen. Dit omdat hij in de loop van de middag naar de C-afdeling (medium care) zou gaan. Top nieuws!!! Jeremy dronk inmiddels al iets meer zelf en at ook nog een broodje zonder misselijk te worden. Hij moet goed blijven bewegen in bed, anders worden zijn spieren te stijf. Hij heeft zichzelf 3 keer op zijn zij gedraaid, wat een topprestatie!! We konden voor het eerst zijn rug goed zien, erg indrukwekkend kan ik jullie vertellen..
 
Omdat Jeremy nog erg veel rust, zijn we na een uurtje even wat gaan eten met de kids en hebben op de terugweg een vers, warm kaasbroodje voor hem meegenomen. Hij kon er behoorlijk wat van op.
 
In de middag zijn we terug gegaan naar het park om ook nog even wat met de andere kids te doen, pa en ma gingen langs de winkels om de voorraden weer aan te vullen. In die tijd kreeg Jeremy bezoek van opa en oma Volbeda. Hij was erg blij ze te zien, maar was wederom erg moe. Ze zijn daarom ook niet zo lang geweest. Hopelijk gaat dat van de week wat beter.
 
Na een gezellige maaltijd met opa, oma, oom Dik, tante Anita en alle kids, zijn we (Sandra, oma Kuiper en lief neef Kaylen) nog even bij hem langs geweest. Ook bij dit bezoek was hij erg blij ons te zien, maar hij blijft afwezig.
Hij heeft even geprobeerd te facetimen met Francisca maar hij kon niet goed uit z'n woorden komen door alle medicatie. Hij was erg blij haar te zien maar het was helaas van korte duur. Vlak hierna hebben wij hem alleen gelaten, met de belofte dat we de volgende ochtend weer bij hem zouden zijn.
 
De verwachting is dat de aankomende dagen wat zwaarder gaan worden, aangezien ze de morfine gaan afbouwen. Misschien valt het mee, maar we zijn erop voorbereid dat we misschien wat meer moeten opdelen omdat hij ons wellicht wat vaker om zich heen wil hebben en natuurlijk zijn we er dan voor hem 💗
 

 

We hopen dat hij ook vannacht weer goed zal slapen.