28 juli, van de Medium Care naar de verpleegafdeling.
 
Gisteravond laat is Jeremy overgeplaatst naar de verpleegafdeling, een eenpersoons kamer met eigen koelkast!
 
Vanmorgen waren we er alweer op tijd. Er was net bloed geprikt. De ochtend was zoals inmiddels routine, samen wat drinken, kletsen en tv kijken en Hailey op de speelkamer. Rond de middag vroeg hij om een burgertje van de Mc Donalds. Goed idee! Samen met de kids van se Mac gehaald en bij Jeremy gegeten. Alleen ging z'n Chili chicken er veel te snel in en werd hij misselijk ;-) gelukkig de burger niet in de wc.
 
De orthopeed kwam even de uitslag van de foto's bespreken, pff, indrukwekkend hoor al die schroeven. De licht vorm van scoliose was ook verdwenen. Ze waren heel tevreden over de stand van de rug.
 
Rond 13.00 uur kwam de fysiotherapeut. Jeremy moest twee trappen op en deed dat als een baas!! Wel was hij nadien helemaal op. Omdat ook ome Dik, tante Anita en nichtje Nikki nog zouden komen, zijn wij rond 13.30 weer gegaan. Een paar uurtjes naar Maasmechelen shoppen met opa en oma Kuiper en Darren en Kaylen.
Tijdens het bezoek van zijn oom en tante moest Jeremy naar de gipskamer voor een korset die benodigd is ter bescherming. Jeremy heeft, zoals velen van jullie waarschijnlijk wel weten, slechte ervaringen met korsetten en was daarom ook not amused met zijn nieuwe aanwinst :-( Omdat de ontstekingswaarden in zijn bloed wat verhoogd waren, kwamen er twee verpleegsters om hem lichamelijk te checken op een eventuele verhoogde temperatuur en werden hart en longen nagekeken. Alles was gelukkig goed.
 
Begin van de avond belde ik even met Jeremy om te vertellen dat we een paar coole sneakers voor hem hadden gekocht. Jeremy was net wakker en behoorlijk down. Hij had veel pijn en had een paar keer overgeven. Oma Kuiper en ik zijn meteen naar hem toegegaan en troffen hem wat overstuur aan.  Hij klaagde over veel pijn en voelde ook wat warm naar ons idee. De verpleegster kwam zijn temperatuur was wel wat hoger dan normaal maar gelukkig geen koorts. Hij kreeg wat meer pijnmedicatie en een kwartiertje later kon hij  na een knuffel van moeders en oma weer voorzichtig wat lachen.

 

Even een flinke dip vanavond, jammer. Hopen dat de bloeduitslagen morgen stabiel zijn.