29 juli, De wond lekt weer
 
Gisteravond ben ik, samen met oma Kuiper, nog even bij Jeremy op bezoek geweest.
Jeremy had erg veel pijn, had wat verhoging en was behoorlijk down. Verpleging is een paar keer geweest voor wat extra pijnmedicatie maar het gaf Jeremy weinig verlichting. Toen oma en ik hem de rust wilden geven en richting het park wilden gaan, kreeg hij overal rode vlekken. We hebben de verpleging erbij geroepen en zij gaven aan dat hij zich te druk maakte. Ik heb opa gebeld met de vraag of hij samen met Guido oma wilde ophalen uit het UMC omdat ik hem niet alleen wilde laten. Het noodbedje werd er weer bij gehaald en ik heb de nacht bij Jeremy doorgebracht. We werden die nacht rond 2.00 uur gewekt voor pijnmedicatie en temperatuur opmeten. Daarna hebben we weer geslapen tot ongeveer 07.30 uur. Jeremy heeft een goede nacht gehad. De hele nacht op zijn zij geslapen. In de ochtend was Jeremy ook nog erg neerslachtig. Hij klaagde nog steeds over pijn wat voornamelijk spierpijn blijkt te zijn. Het meeste last heeft hij van zijn schouderbladen. Dit komt door de manier waarop hij op de OK tafel heeft gelegen en moet vanzelf overgaan.
 
Eind van ochtend ging het wat beter en wilde hij zelf graag lopen. Zijn darmen zijn nog steeds erg van streek dus de wc blijft telkens in de buurt ;-)
Hij heeft goed gegeten en werd langzaam maar zeker weer wat vrolijker. Begin van de middag draaide hij op zijn zij en gaf aan dat hij het gevoel had dat de pleister wat los ging laten. Ik bekeek zijn rug en zag dat er bloed door zijn verband kwam. De verpleging werd erbij gehaald en samen hebben we de pleister losgehaald. Het bloed kwam eruit gutsen, dat was wel even schrikken. De orthopeed werd meteen gebeld en dr. Willems, de arts die Jeremy heeft geopereerd, kwam met een collega polshoogte nemen. Het bleek een flinke hematoom te zijn onder de hechtingen. Deze hebben ze geprobeerd zoveel mogelijk uit te drukken. Niet erg fijn voor Jeremy maar moest even gebeuren. De wond werd vervolgens weer goed verbonden en ze zouden in de loop van de dag nog weer komen checken. We hebben nog even samen een rondje over de gang gedaan samen met Hailey en zijn toen richting het park vertrokken naar Joey, die de hele dag als bij opa en oma was.
 

 

Na het avondeten ben ik nog even met broer Dik, Kaylen en de meiden gaan zwemmen. Guido, opa, Darren en Joey gingen bij Jeremy op bezoek. Tijdens dit bezoek was hij opgewekt en zat goed op de praatstoel. Tegen 21.00, toen de mannen weer terug waren op het park, ontvingen we een foto van Jeremy waarop te zien was dat de wond weer erg gelekt had. De orthopeed was bezig de hematoom weer verder uit te drukken en alles goed te verbinden. We hebben de verpleging weer gesproken en ons werd verteld dat de hematoom een heel stuk kleiner was geworden en dat deze morgen weer zou worden nagekeken. Jeremy ook nog even gesproken en hij was er gelukkig rustig onder. Wel is het nu onduidelijk wanneer hij naar huis mag. Hij mag niet mee naar Zwolle als de wond nog lekt, dit ivm infectiegevaar....duimen dus...anders wordt het weer inchecken in het Ronald Mc Donald huis....