30 juli, Wel of niet naar huis.....
 
Vanmorgen weer op tijd in het ziekenhuis. Jeremy voelde zich goed, maar had veel spierpijn. De pijn heeft zich verplaatst van zijn schouderbladen naar zijn ribbenkast. Ook werkten zijn darmen nog niet erg mee door de medicatie.
 
Begin van de middag kwam dr. Jacobs de wond controleren. De hematoom was nog niet gestopt met lekken, maar het was aanzienlijk verbeterd t.o.v. gisteren. Echter, zolang de wond niet dicht is,  mag Jeremy niet mee terug. Ze zijn te bang voor infecties.  De wond is vervolgens weer goed afgeplakt en dr. Jacobs gaf aan dat deze morgen verder beoordeeld zou worden.
 
We zijn in de loop van de middag weer gegaan naar het park, waar de kids zich verder goed hebben vermaakt, het weer valt ons hier niet tegen. Na een lekkere avondmaaltijd ben ik, samen met Anita, naar het UMC gereden. Even koffie en thee gedronken met z'n drieën en ineens....stond Francisca met haar moeder en broertje voor onze neus! Wat een verrassing! Vanuit Oostenrijk zijn ze doorgereden naar Maastricht. Jeremy was helemaal verbouwereerd! Een dikke knuffel en lieve cadeautjes. Ook zijn ze samen nog even de afdeling over gelopen, dat werkt goed tegen de spierpijn.
 

 

We begrepen dat de orthopeed morgenvroeg om 07.30 uur de wond komt checken..dan is het erop, of eronder! Iedereen duimen dus!! XXX