8 augustus, Update
 
Gisteren hebben we de wond verschoond,  met z'n allen want iedereen in huis was nieuwsgierig hoe het er uit zou zien. Voorzichtig alles losgemaakt, het gaas onderin zat aan de wond vastgeplakt maar liet gelukkig makkelijk los. De hechtpleisters zitten nog tot ver over halverwege de wond en deze zaten nog erg vast. We hebben er daarom ook niet aangezeten. Schoon gaas op de wond gedaan en de speciale waterdichte pleisters er overheen geplakt. Daarna mocht hij douchen. Helaas zat de bovenkant niet helemaal goed op de huid en kwam er daardoor wat water in het gaas bovenaan. Dit snel droog gedept, afgeknipt en vernieuwd.
 
In de loop van de ochtend zijn we vertrokken richting Purmerend om Francisca naar huis te brengen, zij was gezellig weer een weekendje bij ons. Ik in de auto met Jeremy, Joey en Francisca, Guido en Joey er achteraan op de motor. Het autorijden gaat Jeremy best goed af, al vindt hij het wel erg vermoeiend. Hij ervaart nog steeds erg veel spierpijn en klaagt ook veel over pijn in zijn linker schouderblad. Iets wat we nog even voor willen leggen aan de Orthopeed.
 
In Purmerend hebben we een heel stuk gewandeld, uiteraard zonder Jeremy. Francisca hield hem gezelschap. Patricia heeft ons een mooi stuk Purmerend laten zien. We hadden supermooi weer! Toen we weer terugkwamen lag Jeremy op de bank. Hij had blijkbaar ook even geslapen. Hij neemt regelmatig zijn pijnstilling iets te laat in, daar moeten wij ook wat alerter op zijn.
Op de terugweg hebben we in Zeewolde wat gegeten, het zitten op de stoel ging redelijk goed maar na het eten wilde Jeremy ook meteen naar huis. Zoveel in de auto eist dan toch z'n tol, logisch natuurlijk.
 
We proberen deze vakantie nog leuke dingen te doen als gezin, voor zover Jeremy mee kan komen natuurlijk. Hij doet het boven verwachting goed overigens. Hij is al best mobiel en kan ook al wat langer zitten.
 
Als het goed is, worden we deze week nog gebeld door het ziekenhuis voor overleg hoe het nu gaat en wanneer we op controle moeten komen.
 

 

Als er wat te updaten is, zal ik dat laten weten.